Lecţii despre droguri şi trafic de minori la Colegiul „Traian Doda” din Caransebeş

Peste 130 de elevi de la Colegiul Naţional „Traian Doda” din Caransebeş au participat ieri, 20 martie, la o acţiune pe tema prevenirii traficului de minori și consumului de droguri.

Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, a organizat o nouă acţiune în cadrul campaniei de informare și promovare privind prevenirea traficului de minori și consumului de droguri, iniţiată în luna octombrie a anului trecut.

La întâlnirea organizată ieri cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Centrului Regional Timișoara din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, le-au fost prezentate elevilor materiale de informare și consiliere, filmulețe educative, jocuri interactive. Au participat şi doi tineri voluntari spanioli ai Serviciului European de Voluntariat, care le-au vorbit celor prezenţi despre rolul şi importanţa voluntariatului în prevenirea traficului de persoane şi a consumului de droguri, informează Biroul de presă al Prefecturii Caraş-Severin.

1000 x 100 gif logiscool