Lecții de schi pe Muntele Mic

Cei mai norocoși 20 de preșcolari din vestul țării încep cursurile de schi pe data de 13 februarie. Locuri libere mai sunt doar 7, așa că, părinții mai au la dispoziție ceva timp să îi trimită pe copii pe Muntele Mic, astfel încât acestora să li se dezvolte spiritul de aventură.

Preşcolarii învaţă să schieze. „Din data de 13 februarie începem Tabăra de Iarnă, pentru cei care vor să înveţe să schieze. Deja sunt înscrişi 12 copii, grupa o facem de 20. Este mai mică pentru că este greu de lucrat cu copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 6 ani”, a declarat alpinistul Cornel Galescu, unul dintre instructorii micuţilor care vor să înveţe să schieze.

Pentru o săptămână de distracție, părinții trebuie să scoată din buzunare suma de 500 de lei. În preț intră transportul, cazarea, masa, echipamentul și lecțiile de schi. În plus, fiecare copil va pleca acasă cu câte un CD cu poze, făcute de un profesionist. Alături de Coco Galescu, încă patru instructori îi vor ajuta pe copii să își pună schiurile în picoare.

Cupa Muntele Mic
Tot în luna februarie, pe Muntele Mic încep și competițiile de schi: Cupa Muntele Mic, dar și Cupa Vest. Cea de-a doua se desfășoară în colaborare cu Asociația Prietenii Munților. O etapă va avea loc pe Muntele Mic, iar o alta pe Muntele Semenic, așa că aviz pasionaților de sporturile de iarnă. Perioada competițiilor bate la ușă cu premii pe măsură!