Lavinia Almăjan: Nu sunt lider PSD! Nu există lider la PSD Moldova Nouă!

Băgați în ședință și avertizați public de președintele Ion Mocioalcă din cauza votului negativ dat mai multor proiecte în Consiliul Local, social-democrații din Moldova Nouă fug de responsabilitate!

Sătulă să fie băgată la înaintare, Lavinia Almăjan, cel mai vocal consilier local, a vorbit despre statutul său în cadrul PSD. Asta după ce Mocioalcă le-a transmis public că au făcut ce nu trebuia, dar și după ce în oraș se vorbește de candidatura acesteia la primărie în 2020.

Într-un interviu acordat pentru expressdebanat.ro, Almăjan subliniază că, pe lângă statutul de director la Grădinița PP „Sfântul Stelian” Moldova Nouă, se ocupă și de problemele comunității din care face parte în calitate de consilier PSD, nicidecum în calitate de lider al PSD-ului la nivel local: „Nu sunt lider PSD! Nu există lider la PSD Moldova Nouă! Noi (consilierii social-democrați) suntem o echipă. Noi ne întâlnim și hotărâm împreună!”.

Referitor la zvonurile potrivit cărora dumneaei va fi contracandidatul lui Adrian Torma, actualul primar, în 2020, aceasta a părut nesigură pe ceea ce se poate întâmpla mâine. Dar nici nu a negat categoric această variantă: „Nu știu nimic. Sunt doar zvonuri. Nu s-a decis nimic la nivel de partid. Eu am decizia de director pentru grădinița la care activez până în ianuarie 2021. Deci, nu e nimic sigur”.

Aflată la al doilea mandat de consilier local, cu o influență decizională atât în mandatul fostului primar al orașului Moldova Nouă, Matei Lupu, cât și, actualmente, în mandatul lui Adrian Torma, Lavinia Almăjan ne-a dezvăluit cum ar arăta un viitor candidat la primărie în viziunea sa. „Mai bine ca Lupu decât ca Torma. Fostul primar a știut să vorbească cu lumea, nu a jignit pe nimeni. Torma, în schimb, în primul rând, având statutul de primar, nu ar trebui să posteze și să înjure PSD-ul de pe contul personal de Facebook, acolo unde există poze cu familia ș.a.m.d.”. Referitor la situația tensionată dintre edilul de la Moldova Nouă și consilierul PSD, aceasta semnalează: „Profesional, nu cred că Torma ar avea ceva de spus despre mine. Clinciurile dintre noi par, mai degrabă, personale. Acum, dacă vine cineva și-mi spune că Torma a dat cuiva în cap, nu mă apuc să vorbesc prostii, bazându-mă pe ceva ce nu e concret”.