Lăsați fără apă în plină vară! Totul spre binele lor!

Oamenii dintr-un sat cărășean se revoltă. Au fost lăsați fără apă, în condițiile în care temperaturile din termometre nu sunt deloc prietenoase în această perioadă. Primarul spune totuși că situația nu este atât de gravă pe cât se plâng sătenii.

Luna august, caracterizată de temperaturi ridicate, aduce cu sine o serie de inconveniente în rândul celor din Sfânta Elena, oamenii de aici find revoltaţi că de 8 zile nu au apă în sat și că nu-și pot adăpa animalele, darămite să-şi mai spele hainele. Inclusiv turiştii care vizitează zona sunt nemulţumiţi pentru că, în locurile de cazare, aceştia nu beneficiază de posibilitatea de a-şi face un duş.

În ceea ce priveşte problema ridicată de săteni care subliniază că nimeni nu i-a înştiinţat vis-a-vis de existenţa vreunei defecţiuni, primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu, a explicat cum stau de fapt lucrurile în teren: „Noi, la Sfânta Elena, avem un proiect în derulare la apă. Acesta nu e gata. Firma care se ocupă cu asfaltarea drumurilor în Coronini este aceeaşi firmă care se va ocupa şi de proiectul cu apa. Dar am zis să terminăm cu asfaltările şi apoi să ne axăm doar pe proiectul cu apa, firma neputând lucra concomitent la ambele proiecte”.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Mai mult decât atât, edilul a venit cu următoarea soluţie pentru a-i ajuta pe oamenii din satul aparţinător comunei pe care o conduce şi anume: „Luăm apă cu ajutorul unui foraj pentru a alimenta tot satul şi e normal ca situaţia să fie mai greoaie în condiţiile în care foloseşti un singur foraj”.

Ilie Boboescu ne-a mărturisit, în privinţa proiectului de apă, că reţeaua a fost dusă până-n sat, singurele aspecte la care mai trebuie lucrat se referă la: cablurile de curent şi staţia de pompare, termenul de finalizare a proiectului fiind sfârşitul anului 2019.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/