Lasă-te surprins! Descoperă noutățile pe care ți le oferă Pizza 2 Go!

Gustarea napoletanilor, rețeta de succes care a ridicat un imperiu. Au apărut zeci de rețete de pizza, sute de restaurante și milioane de consumatori ai acestor specialități, care cândva deserveau simpla masă a napoletanilor. Contrar opiniei generale, pizza își are originile în Antichitate, însă acest fel de mâncare a devenit foarte popular fiindcă era ușor de preparat, gustos și sățios.

Afacerile cu pizzerii au înflorit rând pe rând, ajungând să cucerească publicul din toate categoriile de vârstă. Fie că există în mediul rural sau urban și chiar dacă rețetele sunt asemănătoare între ele, fiecare proprietar de pizzerie încearcă să aducă un plus afacerii sale, prin includerea în meniu și a altor specialități care să combine gusturi și pretenții gastronomice.

La momentul actual, nu există nici măcar un oraș în care să nu funcționeze cel puțin o pizzerie/restaurant. În municipiul de pe Bârzava, una dintre cele mai cunoscute este Pizza 2 Go, situată chiar în Centrul Civic al orașului. Așa cum am subliniat mai sus, și deținătorul acestui restaurant a diversificat meniul, tocmai pentru ca cei care îi calcă pragul să fie surprinși de varietate, gust și, de ce nu, de ambianță.

Pizza 2 Go oferă clienților săi de la clasicele tipuri de pizza, la mâncăruri tradiționale: fasole cu ciolan, pește, coaste, ciorbe sau paste, salate speciale și deserturi surpriză pentru cei care optează pentru meniul zilei. Elementul de noutate în ceea ce privește specialitățile de pizza este că, spre deosebire de alte preparate de acest gen, pizzele de la 2 Go au marginile umplute cu cașcaval, cârnați sau brânză. Întrebat care este atuul acestei locații, administratorul a dorit să scoată în evidență fidelitatea personalului, calitatea produselor și lansarea noului meniu a la carte.

Robert Popescu, unul dintre partenerii acestei afaceri, ne-a declarat că din această primăvară, mai exact, chiar din data de 8 martie, restaurantul va găzdui și o serie de evenimente cu muzică live, care au ca scop diversificarea surselor de distracție din oraș. Deschiderea o va face seara de joi, 8 Martie, când vor răsuna acordurile muzicii anilor `80-`90.

„În fiecare joi seara, începând din 15 martie, sunt așteptați iubitorii muzicii de petrecere, iar la sfârșit de săptămână vor continua serile oldies. Cu o capacitate de maximum 50 de locuri, restaurantul va organiza și alte evenimente de tip majorat, botezuri și aniversări ”, a mai spus Robert Popescu. Pizza 2 Go este deschisă zilnic, de luni până duminică, între orele 9 și 23, iar meniul zilei poate fi servit de luni până vineri, de la ora 11 până la 15.

Ca planuri de viitor, managerul ne-a declarat că îi are în vizor și pe cei mici, pentru care intenționează să pregătească meniuri speciale cu aripioare picante și creespy.

Rezervări și comenzi se pot face la numărul de telefon 0255 922 sau 0255 25 25 25.