Lasă stresul acasă! La Bella Donna ești răsfățată și frumoasă

Vremea rea te indispune, iar zilele tot mai scurte îți dau programul peste cap. Nimic nu te poate ajuta mai mult să-ți reintri în ritm decât o ședință de masaj. Relaxarea este acum la îndemâna oricui, numai la Salonul Bella Donna.

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, după-amiezilor mohorâte le urmează seri răcoroase, iar temperaturile scad odată cu durata  zilelor. Toate astea au efecte nedorite asupra tonusului tău, iar neplăcerile provocate de vreme sunt resimțite cu atât mai mult de persoanele care suferă de afecțiuni reumatice. Ca să te simți din nou bine în pielea ta, nu ezita să-ți oferi o oră de răsfăț. O ședință de masaj de relaxare face minuni pentru corp și minte. Dacă în timp ce te destinzi, vrei și să-ți reconturezi trupul, la salonul Bella Donna poți opta pentru un masaj de întreținere sau unul anticelulitic. Orice ai alege, promisiunea unei ore de răsfăț total se va transforma în certitudine și nu vei putea decât să te feliciți pentru alegerea făcută. Și să te întorci pentru încă o ședință.

Specialiştii ne sfătuiesc însă să ne sincronizăm cu totul schimbărilor toamnei, astfel ca tenul, pielea, părul şi machiajul să fie în ton cu atmosfera noului anotimp. Efectele nu pot fi decât benefice. Astfel, după o vizită la Bella Donna, te poți alege cu o coafură care să-ți pună în valoare trăsăturile feței, dar și personalitatea. Iar părul tău va radia în cele mai strălucitoare nuanțe ale toamnei: blond-auriu, roșcat intens sau ciocolatiu cald.

Odată pusă la punct podoaba capilară, mâinile trebuie să se bucure și ele de aceeași atenție. Culorile-vedetă ale sezonului sunt purpuriul nobil, verdele sofisticat și roșul intens. Fie că este vorba de unghii naturale sau tips-uri cu gel, la Bella Donna ai toate șansele să te faci remarcată printr-o manichiură perfectă.

Pentru un ten proaspăt și o piele sănătoasă, specialiștii salonului îți recomandă un tratament facial cu ventuze care stimulează circulația periferică, având efectul mult dorit de toate femeile: întinerire.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și fă-ți o programare la numărul de telefon 0742 033 963.  Bella Donna te așteată în fiecare zi din timpul săptămânii între orele 08:00-19:00 și sâmbătă de la 9:00 la 15:00, pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, bloc 5, scara 1 (Complex Henn). (P)