Laptopuri și tablete la jumătate de preț! Oferte „Back to School” adaptate la pandemie

Luna septembrie este dedicată ofertelor la ghiozdane, caiete, truse de matematică sau obiecte de scris, dar cea mai mare criză sanitară din ultimul secol i-a determinat pe părinți să își îndrepte privirea și către gadget-uri. La rândul lor, patronii magazinelor au lansat reduceri la tablete, laptopuri sau smartphone-uri.

Promoțiile sunt situate între 10 și 50% la laptopuri, iar o tabletă poate fi achiziționată și cu puțin peste 200 de lei. De oferte s-au putut bucura și cei care au trecut pragul librăriilor. Patronii s-au adaptat situației, iar promoțiile au fost gândite astfel încât să se potrivească cu oricare dintre cele trei scenarii propuse de oficialii din sănătate și educație.

leader board 728 x 90 px

„În acest sens, avem trei tipuri de reduceri pentru produsele de papetărie, rechizitele școlare cu discount de 10%, 20% și 30%. Oferta noastră de produse școlare a fost extinsă, având în acest început de an școlar numeroase manuale, culegeri și caiete auxiliare, dar și produse de papetărie ale unor brand-uri pe care nu le avem în mod obișnuit în librării. Online-ul a crescut mult în perioada izolării și imediat după, dar acum lucrurile s-au mai dezmorțit. Timpul petrecut într-o librărie fizică, fie el scurt, nu poate fi comparat cu nimic, motiv pentru care acest raport nu mai este atât de mare”, a explicat, pentru Express de Banat, Isabela Crețan, PR Cărturești Timișoara.

Față de anul trecut, numărul clienților a fost ușor mai scăzut. Sigur, există o oarecare diferență între numărul clienților pe care îl știam din alți ani, dar chiar și așa, oamenii încearcă să se asigure că au toate cele necesare, în special referitor la școală fiindcă acest context, cumva încă nedescâlcit, necesită poate și un efort mai mare în înțelegerea și asimilarea anumitor cunoștințe teoretice”, a mai spus Isabela Crețan.

Un ghiozdan poate fi cumpărat cu puțin peste 20 de lei, iar pentru caiete există pachete promoționale. Un set de 10 caiete A5 costă în magazine sub 15 lei, iar pentru seturile formate din 10 caiete A4 prețurile nu depășesc, în general, 40 de lei. Specialiștii spun însă că în acest an rechizitele nu au mai fost la așa mare căutare, iar oamenii au preferat să investească în gadget-uri.