Lan de grâu, în flăcări la Gherteniș

incendiu la ghertenis, caras severin
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Opt hectare de culturi au fost mistuite de foc. Intervenția pompierilor a limitat proporțiile incendiului.

Având în vedere că, în perioadele caniculare, crește riscul de incendiu din cauza uscăciunii și a temperaturilor ridicate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” recomandă cetățenilor să nu utilizeze focul deschis în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt și nici să nu arunce la întâmplare resturile de chibrituri și țigări aprinse.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Un incendiu s-a produs astăzi la un lan de grâu Gherteniș. La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița cu o autospecială de stingere. În lupta cu focul, au beneficiat de sprijinul cetățenilor localității si al pompierilor civili ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Berzovia. În urma incendiului au ars aproximativ opt hectare de cereale, pompierii reușind să salveze din calea flăcărilor aproximativ patru hectare. Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind utilizarea focului deschis în spații deschise.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/