La un pas de tragedie! O șoferiță a distrus un loc de joacă, după ce s-a izbit de o mașină a Jandarmeriei! [FOTO]

Un accident care putea avea urmări tragice s-a petrecut aseară în zona Piața Republicii din Reșița, chiar la locul de joacă amplasat în cartierul Muncitoresc, înainte de semafor. O șoferiță n-a mai putut evita o dubă a Jandarmeriei și, după ce a lovit-o, a intrat cu mașina în locul de joacă. Numai norocul a făcut ca, în acel moment, să nu se afle niciun copil în perimetrul respectiv.

Alertă aseară în jurul orei 19 în cartierul Muncitoresc din Reșița. O mașină a izbit o dubă a jandarmilor, după care a rupt gardul locului de joacă. Potrivit polițiștilor, la volanul mașinii se afla o femeie de 42 de ani, singură în autoturism, care n-a mai putut evita duba Jandarmeriei. Se pare că femeia a tras de volan puternic spre dreapta, ajungând astfel cu autoturismul în locul de joacă. Jandarmii se aflau în misiunea de menținere a ordinii publice și circulau dinspre Centrul Civic spre Muncitoresc. Autospeciala a încetinit pentru a vira spre stânga, moment în care a fost lovită din spate. Se pare însă că duba jandarmilor ar fi urmat să calce linia dublă continuă, cea care interzice virajul…

Cert este că șoferița a fost rănită ușor și a ajuns la spital pentru investigații amănunțite. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea incidentului.