La un pas de crimă! Din cauza oilor!

explo 1000x200

Oile au devenit motiv de gâlceavă într-o comună din Caraș-Severin. Un bărbat a fost bătut bine de un cioban, în urma unei discuții în contradictoriu.

Poliția Municipiului Reșița a fost anunțată prin serviciul 112 că, în comuna Fîrliug din Caraș-Severin, un bărbat este la un pas de moarte după ce a fost bătut de un cioban.

Mai exact, „un bărbat în vârstă de 66 ani, în timp ce se afla pe islazul comunal unde pășuna două cabaline, s-a întâlnit cu un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Botoşani, care lucra de câteva zile ca cioban la o persoană din localitate. Între cei doi a avut loc un schimb de replici referitor la pășunatul ovinelor pe islazul comunal, moment în care, fără a fi existat conflicte anterioare între cei doi, tânărul l-a lovit pe celălalt bărbat de doua ori cu o bâtă ciobăneasca, o data în zona capului și o dată peste antebraţul stâng, acesta rămânând în stare de inconștiență câteva minute, după care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalului Județean de Urgenta din Reșiţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, povestesc polițiștii.

Ciobanul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire şi alte violenţe”. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, însă a ulterior a ieșit de după gratii, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.