La Șoșdea, în Caraș-Severin, se construiește un centru de colectare a deșeurilor

centru aport voluntar maureni

La 1,2 milioane de lei se ridică investiția derulată cu fonduri europene de Primăria Măureni.

E o chestiune de zile până când în apropierea drumului comunal din satul Șoșdea, comuna Măureni, va începe construcția unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Centrul va acoperi nevoile comunei și constă în realizarea unor platforme betonate, pe care vor fi amplasate containere pentru diverse tipuri de deșeuri. În principal este vorba despre deșeuri care nu pot fi colectate în pubele stradale, cum sunt, de exemplu, cele voluminoase, echipamentele electrice și electrocasnice, cele textile, vegetale ori resturi provenite din construcții și demolări. Containerele vor fi închise și nu vor afecta aspectul zonei.

Pentru realizarea investiției, Primăria Măureni a accesat un proiect cu finanțare europeană, prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Am finalizat licitația. Avem constructor pentru această investiție, a cărei construcție urmează să înceapă de la o zi la alta. Vorbim despre o lucrare destul de mare, care se ridică la circa 1,3 milioane de lei, și care ne va permite să gestionăm mult mai bine problema depozitării deșeurilor. Termenul pentru construirea acestui centru este relativ scurt, de numai trei luni”, spune primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/