La sfârșit de an școlar se trage linie și se adună premiile: elevii din Borlova au fost recompensați de administrația locală

premianti borlova
Cuib de vise 1000x100

Rezultatele excelente obținute de cei patru elevi ai Școlii Gimnaziale din Borlova au atras după sine premierea acestora cu diplome și bani.

Joi, 9 iunie, primarul comunei Turnu Ruieni, Cosmin Belci, împreună cu profesorul Maria Vînătoru, directorul școlii, au înmânat distincțiile pentru rezultatele excelente obținute la Faza Județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română pentru mediul rural „Universul Cunoașterii prin Lectură”.

cosmin belci premiaza

Astfel, eleva Sara Arnăut, din clasa a VII-a, pentru premiul I – a primit 300 de lei, eleva Dariana Drăgușin din clasa a VIII-a,  premiul III – 200 de lei, Roberta Ploscaru, clasa a VI-a – premiul III – a fost recompensată cu 200 de lei, iar Ioan Nicoară din clasa a VIII-a – mențiune – a primit 150 lei.

publicitate si promovare in ziar

cosmin belci premiaza 2

Tot la capitolul reușite notăm faptul că Sara Arnăut, calificată la Faza Națională a Olimpiadei, s-a întors cu Premiul Special, ea făcând parte dintr-o echipă împreună cu alte trei eleve din Caraș-Severin, aceasta fiind singura echipă din țară care la proba scrisă a obținut un punctaj maxim de 100 de puncte. Acest rezultat meritoriu a fost recompensat de conducerea Primăriei cu un premiu special constând într-un laptop performant. De menționat că elevii au fost instruiți de către profesorul de limba română, Laura Ursulescu. Se cuvin felicitări elevilor pentru implicare și, desigur, dascălilor pentru că reușesc să stârnească pasiunea pentru limba română și în școlile de la țară, înlăturând astfel prejudecăți care uneori pun etichete!

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/