La scăldat, doar cu programare! Ștrandul Municipal, deschis cu multe restricții, printre care și numărul de locuri disponibile

po 1000x100px (3)

Ștrandul Municipal Lugoj și-a redeschis porțile. Municipalitatea pune întârzierea pe seama ploilor abundente din luna anterioară, dar mai ales a pandemiei de COVID-19, care a generat și o serie de reguli de prevenție care trebuie respectate, astfel încât toate activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță.

Lugojenii care doresc să se răcorească sau să își exerseze abilitățile sportive prin înot trebuie să aibă în vedere că în acest sezon estival, în incinta bazei de agrement vor putea avea acces simultan doar un număr de 250 de persoane. Pe măsură ce unele persoane vor ieși, pot intra alte persoane, fără a se depăși însă numărul maxim de 250.

La Ștrandul Municipal sunt funcționale bazinul de înot, râul interior, cele două jacuzzi, bazinul pentru copii, urmând ca bazinul de sărituri să se deschidă în cel mai scurt timp, după rezolvarea unei probleme tehnice minore survenită în timpul probelor. Lista cu toate măsurile de protecție pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus este afișată la vedere în interiorul bazei de agrement.

Potrivit regulilor impuse de Ministerul Sănătății, la intrare fiecărei persoane i se va verifica temperatura, iar persoanele cu febră mai mare de 37,3° Celsius nu vor primi acces în incinta bazei. Clienții bazei de agrement sunt rugați să utilizeze dispozitivele cu dezinfectanți amplasate la intrare și în vestiare. Șezlongurile sunt așezate la 2 m distanță între ele și nu pot fi mutate. În apă, fiecărui înotător trebuie să-i revină o suprafață de 12 mp. Utilizarea dușurilor interioare este interzisă. Servirea produselor de la bar se va face de către personalul barului fără deplasarea clienților în punctele de servire.

Baza de agrement va funcționa după programul de anul trecut, respectiv de marți până vineri în intervalul orar 11.00-20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00-20.00. În zilele de luni, ștrandul este închis.

Informații privind numărul de locuri disponibile pe moment se pot obține la tel. 0769 078 810, zilnic între orele 11.00-18.00.

La intrarea în încăperea casieriei și pe holul de acces spre ștrand este obligatorie purtarea măștilor de protecție.