Delicii orientale și evenimente pentru întreaga familie în weekend la Iulius Town Timișoara

po 1000x100px (3)

Start weekend în cel mai mare centru comercial din vest! Iulius Town vă așteaptă în acest weekend cu muzică, filme și joacă nelimitată, dar și câteva delicatese inedite din Turcia!

Va avea loc un târg cu baclava în cadrul Târgului Produselor Turcești, de vineri și până duminică. „Vei avea parte de o experiență culinară originală și autentică, care aduce mai aproape de tine aromele din Istanbul. Te poți delecta cu bucate orientale din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice. Direct de pe mesele sultanilor, produsele îți vor încânta papilele gustative, cu arome ispititoare. Baclava savuroasă, kebab delicios, gözleme, su börek, tantuni, înghețată și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși”, transmit cei de la Iulius Town.

Serile filmelor în aer liber au devenit o tradiție de weekend la Iulius Town. Outdoor Flight Cinema se reinstalează în Family Plaza din Iulius Gardens și propune de această dată: ritmuri antrenante, filme românești și multă voie bună. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pe baza invitațiilor obținute online. Mai multe detalii – pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru cei mici, duminică, de la ora 11.00, parcul Iulius Gardens găzduiește „Căruța cu povești”. Va avea loc un spectacol de teatru de păpuși, care vor interpreta basmele îndrăgite ale copilăriei. Iar pentru ca experiența să fie și mai plăcută, micuții pot fi implicați în povești. ,,Parcul din Iulius Town este locul în care atmosfera de vacanță se simte intens, la terasele cu deschidere spre priveliștea încântătoare. Pe lângă varietatea specificului internațional propus, locațiile din Iulius Town se întrec în programe de entertainment, oferind acea energie a orașelor turistice. Preparatele apetisante și conversațiile relaxante merg de minune cu ritmurile jazz, latino sau chill, interpretate de artiști locali. În plus, sesiunile de shopping continuă cu summer sales, pentru a-ți asigura look-ul de vară”, au mai transmis cei de la Iulius Town.