La Reşiţa totul costă! 1.000 de lei, taxa pe coşul lovit!

Un puștan de numai 17 ani a fost prins în flagrant de polițiștii locali din Reşiţa în timp ce lovea cu piciorul coșurile de gunoi. Patrula de poliție locală l-a legitimat și i-a aplicat o amendă de 1.000 de lei. În plus, părinții sunt și ei buni de plată, urmând să achite contravaloarea coșurilor de gunoi distruse.

Polițiștii locali „au surprins, în jurul orelor 02.40, un tânăr în timp ce lovea cu piciorul coşurile de gunoi amplasate pe stâlpii de iluminat public provocând distrugerea acestora. După identificarea persoanei în cauză la sediul instituţiei, constatându-se că numitul B. Robert-Laurenţiu cu vârsta de 17 ani, domiciliat în Reşiţa, este minor, poliţiştii locali au contactat părinţii acestuia, iar în prezenţa mamei sale au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei.

1000x200 dacus 02

Susnumitul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL nr.69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reşiţa, urmând a se lua măsuri de recuperare a pagubelor produse”, transmite Biroul de presă al Primăriei Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro