La Reșița, o femeie va ocupa funcția de viceprimar în mandatul 2020-2024

Au fost înmânate astăzi certificatele de primar al Reșiței și de consilieri locali cștigătorilor alegerilor din 27 septembrie.

În premieră, Reșița va avea un viceprimar femeie, în persoana Mădălinei Chiosa, care, potrivit spuselor primarului Ioan Popa a acceptat propunerea făcută de acesta.

„Am avut o discuție cu Mădălina Chiosa, mi-a acceptat propunerea și foarte probabil ea va fi al doilea viceprimar. După cum știți, în 2016-2020, unul din viceprimari s-a ocupat de partea de asistență socială. El rămâne pe același sector, iar partea de învățământ, care a fost gestionată de Gabi Duruț, va fi preluată de Mădălina Chiosa. Ea vine din mediul de învățământ și cred că este o persoană extrem de potrivită să se ocupe de acest sector. Avem foarte multe școli, licee, grădinițe, colegii care trebuie gestionate, sunt lucrări pe fonduri europene în plină desfășurare în majoritatea din ele. Mădălina Chiosa s-a ocupat și de școala duală împreună cu Luci Peia, m-au flancat în acest proiect frumos care se derulează în continuare destul de bine și sper să am în ea un partener onest și cu putere de muncă”, a mărturisit Popa.

leader board 728 x 90 px

Mădălina Chiosa este profesor la Colegiul Economic al Banatului Montan și se află la al doilea mandat de consilier local. Celălalt post de viceprimar va fi ocupat în continuare de Adrian Dacica.

Ceremonia de astăzi a fost asigurată de judecător Dana Deteșan, la ea participând și angajați ai Primăriei.