La Reşiţa, numai cine nu vrea nu munceşte!

Primăria Reşiţa le oferă şomerilor ponturi mai bune decât AJOFM-ul atunci când vine vorba despre vreun loc de muncă.

Pentru a le închide gura cârcotaşilor care văd numai autocare pline cu reşiţeni ce pleacă în fiecare dimineaţă spre fabricile din Caransebeş, reprezentanţii administraţiei locale au făcut un bilanţ al locurilor de muncă generate ca urmare a demersurilor întreprinse de Primăria Municipiului Reşiţa. „Cel mai important angajator, care s-a localizat în municipiul Reşiţa din septembrie 2012, a creat până la această dată 250 de noi locuri de muncă”, informează purtătorul de cuvânt al primăriei, Roxana Topală.

Mai mult decât atât, la nivelul Reşiţei ar fi încă destule locuri de muncă vacante. „Potrivit datelor centralizate de administraţia locală, furnizate de către angajatori, în Reşiţa sunt disponibile 70 de locuri de muncă, după cum urmează: SC New Line SRL – 30 de locuri de muncă; SC Jupiter Serv SRL – 20 de locuri de muncă; SC Autoliv România SRL – 10 locuri de muncă; SC Trimsol România SRL – 10 locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot adresa direct societăţilor mai sus menţionate”, se mai arată în comunicatul primit de la Cabinetul Primarului.

Interesant este că pe lista locurilor de muncă vacante la data de 18 iulie publicată pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă apar numai 24 de joburi în Reşiţa.