„La Pădure”, o gură de aer proaspăt și relaxare în mijlocul naturii reșițene!

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

O nouă destinație turistică este gata să fie adăugată pe Google Maps-ul celor care își doresc o experiență minunată și completă, chiar în mijlocul naturii. Plaiurile reșițene vă oferă o locație de neratat, la doar 15 kilometri depărtare de Reșița, în apropiere de Brebu.

„La Pădure” își consolidează bazele unei locații complete, de la o lună de la înființare. Dacă sunteți din zonă și ați auzit de restaurantul „Cărnăreasa” sau „La Valea Popii”, ei bine, noua destinație este situată chiar în jurul acestor două repere. Denumirea este pe cât de firească, pe atât de ușor de reținut, întrucât locația este chiar în inima pădurii. Mai mult decât atât, ca să vă creați o idee,  complexul are specific rustic, întrucât cei ce se ocupă de afacere au colecționat obiecte vechi, tradiționale, de la oamenii din zonă.

Ce oferă „La Pădure”

Complexul, așa cum îi place administratorului să-l  denumească datorită întinderii vaste dar și a gamei diversificate de servicii, oferă cazare în limita a 45 de locuri (camere single, matrimoniale, până la 5 paturi sau în regim de apartament) un restaurant  cu 150 de locuri și o terasă unde încap 80 de oameni. Pe lângă ofertele de cazare, administratorul, Claudiu Uma, oferă locuri de joacă pentru copii, posibiltatea de a servi masa într-o livadă de 5.000 mp, loc pentru  grătar, petreceri cu muzică pentru 100 de persoane și chiar foc de tabără. În jurul locației există și o parcare de 50 de locuri, supravegheată video 24 din 24 de ore.

Evident că atunci când te cazezi într-un astfel de loc nu ai cum să nu te gândești la preparatele delicioase care te îmbie cu mirosul apetisant al preparatelor tradiționale, pregătite de proprietari și în colaborare cu Biblioteca de Afumături din Reșița.  Papilele gustative trebuie să fie pregătite, pentru că proprietarul are în meniu rețete și preparate tradiționale dar și mici gustări digestive oferite cu drag din partea casei și bineînțeles din producție proprie.

Și asta nu e tot!

În viitor, proprietarul se gândește să amenajeze o piscină deschisă pe timp de vară, trasee prin pădure, evenimente culturale, o fermă de agrement și una cu animale domestice pentru consum și chiar o sală de conferințe, din 15 septembrie, dotată cu tot ce este nevoie pentru o capacitate de 50-60 de persoane.

publicitate Timisoara banner maxagro

,,E o nouă provocare pe care mi-am asumat-o. Noi i-am spus „La Pădure” deoarece suntem în pădure și încercăm să oferim turiștilor care stau mai mult, cât și celor care vin doar pentru o noapte aici, o ședere cât mai bună și o mâncare ca la mama acasă. Am schimbat puțin aspectul locației și cu ajutorul bunul nostru prieten, Dan Mirea, oferim un design rustic cu foarte multe obiecte vechi adunate de la oamenii din zonă. Vrem să putem oferi oaspeților noștri un lucru de calitate pe termen lung.

Pe termen lung am vrea să organizăm mici piese de teatru, concerte, vizionări de film în livadă, care să aducă altceva în peisajul din Reșița, unde nu există astfel de locații. Tot pentru viitor, avem în vedere să dezvoltăm rețele create special pentru dezvoltarea turismului, astfel încât oamenii să plece de la noi, să se bucure de serviciile partenerilor noștri, de peisajele de vis ale zonei Carașului și apoi să revină aici „La pădure”. Avem trasee, dar nu sunt încă marcate și în acest sens am avut o discuție cu tinerii de la Bike Attack. Este o procedură mai greoaie însă sunt convins că rezultate nu vor înceta să apară cât de curând. Am avut oameni care au plecat la plimbare prin pădure, s-au dus la Reșița spre Lacul Roșu și Văliug, iar seara se reîntorceau aici”, a declarat Claudiu Uma, proprietarul pensiunii „La Pădure”.

De la o lună de la deschidere, Claudiu spune că a avut oaspeți din toată țara chiar și din străinătate. Pentru a petrece timpul aici, locația se găsește și pe Booking și cel mai important aspect este că locația este apreciată ca având o cazare foarte ieftină.

 
STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/