La Oțelu Roșu se lucrează și pe criză! „Am o ambiție! Până la sfârșitul anului să avem toate străzile asfaltate”

La Oțelu Roșu, administrația publică își continuă programul de lucrări edilitare chiar și pe perioada Stării de Urgență. Străzile promise de către edilul Luca Mălăiescu se asfaltează.

După finalizarea lucrărilor pe strada Salcâmului, este aproape gata și strada Teilor, spune Luca Mălăiescu:

Așa cum v-am tot spus nimic nu ne oprește să continuăm cu asfaltarea străzilor până când vor fi 100% reabilitate. Am terminat Salcâmului, acum suntem pe Teilor și vom continua cu strada Gai, după care vom avea în program asfaltare ale zonelor de garaje de pe străzile Rozelor și Tineretului.”, a menționat primarul orașului, Luca Mălăiescu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

După finalizarea străzilor va urma amenajarea rigolelor pentru scurgerea apei pluviale. Edilul se conformează cu mască, mănuși și respectă distanțarea socială în toate vizitele pe teren pentru a superviza lucrările.

„Am o ambiție personală! Am mai spus-o îmi doresc foarte mult să devenim primul oraș din zona de Vest a țării cu toate străzile asfaltate. Până acum am depășit procentul de 80% din oraș și până la sfârșitul anului să sperăm că reușim să asfaltăm tot orașul Oțelu Roșu.”, a mai spus primarul Luca Mălăiescu.

publicitate si promovare online banner maxagro