La Moldova Nouă, se toaletează pomii și se amenajează spațiile verzi

moldova noua

S-a dat startul curățeniei de primăvară în orașul de la malul Dunării. Angajații primăriei au fost scoși pe străzi și în parcuri pentru desfășurarea activităților de sezon.

Condițiile meteo favorabile le-au dat posibilitatea muncitorilor din cadrul Gospodăriei Urbane să demareze acțiunea de toaletare a pomilor de pe raza orașului Moldova Nouă, înfrumusețarea spațiilor verzi și de relaxare fiind doar prima dintre activitățile planificate în contextul curățeniei de primăvară.

„Întrucât procesul de toaletare al arborilor se află în plină desfășurare, reprezentanții Primăriei orașului de la malul Dunării, în calitate de inițiatori ai demersului, îi îndeamnă pe cetățeni să se adreseze instituției publice, printr-o cerere, în cazul în care întâmpină anumite probleme în legătură cu arborii din proximitatea locului de domiciliu, respectiv din proximitatea blocurilor, cum de altfel și pentru toaletarea acestora.”, transmit reprezentanții administrației de la malul Dunării.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Solicitările se vor depune la sediul Primăriei Moldova Nouă, str. Nicolae Bălcescu, Nr. 26 – Registratură, urmând ca, în urma analizării acestora, muncitorii din cadrul Gospodăriei Urbane să ia măsurile ce se impun.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/