„La Moldova Nouă, lupta pentru scaunul de primar va începe de la zero-zero”

Lupta pentru câștigarea scaunului de edil-șef în orașul de la malul Dunării se preconizează destul de interesantă, după cum dă de înțeles unul din primarii liberali din Caraș-Severin, acesta având convingerea că atât Adrian Torma, candidatul PSD-ului, cât și Ion Chisăliță, varianta aleasă de PNL, pleacă în bătălie cu șanse egale, aici fiind vorba despre o competiție care se va disputa între edilul în funcţie şi un fost primar al orașului Moldova Nouă.

Cunoscând faptul că Moldova Nouă este un bazin de Stânga datorită trecutului minier, bun prieten și fost coleg cu primarul Adrian Torma până când acestuia din urmă i-au fost făcute bagajele pentru exmatricularea din Partidul Național Liberal, șefului administrației publice locale din Răcășdia, Mirco Ilie Lechici, îi este greu să se pronunțe asupra omului care va câștiga încrederea electoratului de la Dunăre pentru următorii patru ani, mai ales că propunerea PNL-ului pentru a-i ține piept lui Torma este nimeni altul decât actualul său coleg de partid, Ion Chisăliță, edil-șef al orașului din Clisura Dunării în perioada 2008-2012.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Cu toate acestea, un lucru este cert, potrivit pronosticului primarului liberal: meciul la Moldova Nouă se va disputa de la zero-zero, acesta subliniind capitalul de încredere de care se bucură ambii candidați.

„Într-adevăr, Moldova Nouă este un bazin de Stânga datorită faptului că a funcționat mina. Pensionarii mereu au fost de Stânga. Nu știu care va fi deznodământul. Aici, problema e delicată. Am încredere și în domnul profesor Ion Chisăliță că va face o figură frumoasă, iar cu Adrian Torma am fost coleg o perioadă. Probabil că acolo meciul va începe de la zero-zero pentru că vorbim despre o luptă între un fost primar cu realizări pentru Moldova Nouă din ce am înțeles și un primar în funcție care vine și el cu proiectele de acum”, a explicat edilul-șef al comunei de pe Valea Carașului.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/