La Lugoj, Moș Crăciun împarte cadourile de pe motocicletă

mos craciun motociclist 1
Cuib de vise 1000x100

Sărbătoarea Crăciunului reunește oamenii cu suflet bun, numeroase campanii umanitare având loc în această perioadă. Din păcate, adesea sprijinul oferit nevoiașilor are loc doar în astfel de momente, însă cei implicați își doresc ca oamenii să fie mai buni pe tot parcursul anului.

În preajma sărbătorilor se desfășoară și cunoscuta acțiune „Moș Crăciun motociclist”, care are loc și în acest an la Lugoj. Ajunsă la cea de-a X-a ediție, campania organizată de Road Patrol MC Lugoj, împreună cu Motocicliștii Lugoj, comunitatea moto din Lugoj, cu sprijinul generos al magazinului Cămara cu Arome și al Schieffer Industries Romania, este dedicată copiilor din municipiu, care vor primi daruri chiar înainte de sărbătoarea Crăciunului.

„Dacă doriți să faceți parte din această experiență minunată și să ne susțineți cauza, vă așteptăm sâmbătă, 16 decembrie, ora 19.00, la Clubhouse Road Patrol MC Lugoj, situat pe strada Mihai Eminescu, la subsolul Teatrului Municipal. Vă pregătim o seară magică de concerte classic & folk, pentru a marca această perioadă deosebită! În plus, puteți aduce donații la Cămara cu Arome, unde am pregătit o urnă specială pentru această cauză nobilă”, transmit organizatorii.

publicitate si promovare in ziar

Donații se pot face și în contul Asociației Motocicliștii Lugoj, RO34BRDE360SV93693303600, trecând „Donație Moș Crăciun” la detaliile de plată. Darurile Moșului pentru micii lugojeni vor fi distribuite sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 16.30, în piața J.C. Drăgan din Lugoj.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/