La loc comanda! Florin Dumitru, șeful Poliției Locale Lugoj, a revenit la comanda instituției

Florin Dumitru, șeful Poliției Locale care a fost unul dintre candidații la fotoliul de primar al municipiului Lugoj, a revenit pe funcție, după expirarea suspendării generate de implicarea în alegeri. Reprezentant al partidului Pro România Timiș, Dumitru a candidat la fotoliul de primar al municipiului, în ciuda atacurilor venite din partea fostului edil.

Francisc Boldea a contestat candidatura lui Florin Nistor Dumitru, însă judecătorii tribunalului Timiș au dat dreptate candidatului Pro România, care a mers mai departe în lupta electorală, dar nu a reușit să obțină voturile necesare.

Reîntors la conducerea instituției, Florin Dumitru speră la o colaborare mai bună cu actuala administrație, nou aleasă, chiar dacă au fost contracandidați în alegeri.

leader board 728 x 90 px

„Sunt convins că vom avea un primar mult mai înțelegător, în persoana domnului Claudiu Buciu, cu care să putem colabora spre binele orașului și spre folosul lugojenilor. Sper să putem rezolva problemele Poliției Locale și în Consiliul Local, care trebuie să înțeleagă că pentru a fi eficienți, trebuie modificate Hotărârile de Consiliu Local cu care lucrăm și trebuie mărit cuantumul amenzilor, lucruri pe care ne-am chinuit să le modificăm de nouă ani de zile și nu am reușit. Pachetul de propuneri pentru modificarea HCL- urilor, îl avem pregătit și așteptăm investirea noilor administratori ai orașului. Pe viitor, ne dorim un sediu nou, așa cum ni s-a promis, echipamente, mașini și să ne ocupăm cu atribuțiile specifice nouă, nu ca în această perioadă în care suntem sub coordonarea Poliției Naționale. Cred cu tărie că Poliția Locală Lugoj va deveni instituția care trebuie să fie.”, a declarat Florin Dumitru.

În prezent, aproximativ 40 de angajați ai instituției, contribuie la menținerea ordinii publice și a siguranței cetățenilor din municipiul de pe Timiș.