La împlinirea vârstei de 171 de ani, jandarmeria cărășeană a făcut cinste cu 171 de zâmbete

De Ziua Jandarmeriei Române, în Caraș-Severin s-a zâmbit. Jandarmii au făcut cinste de ziua lor cu un prânz cald pe care l-au oferit oamenilor mai puțin norocoși din două cartiere ale Reșiței.

În 3 aprilie, Jandarmeria Română a împlinit 171 de ani de la înființare. Jandarmii din Caraș-Severin au ales să își aniverseze ziua într-un mod aparte: au făcut cinste cu 171 de porții de mâncare. Mesele i-au avut ca destinatari pe locuitorii nevoiași din cartierele Mociur și Câlnic.

leader board 728 x 90 px

„Bucuria este mai mare atunci când dăruiești. Am trăit momente minunate în mijlocul comunităților din cartierele Câlnic și Mociur. Gestul nostru poate trece neobservat în rândul cetățenilor, dar pentru oamenii pe care i-am întâlnit puținul pe care l-am putut dărui înseamnă mult: singurul motiv de bucurie al unei existențe încărcate de lipsuri și nevoi”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Gestul a fost posibil și datorită tinerilor Asociației Banatul de Munte, dar și cunoscutului bucătar Marian Popovici, membru și al Asociației I.P.A. Regiunea 2 Caraș-Severin, cel care a pregătit cele 171 de porții de mâncare.