La Generală nr. 3 din Oțelu Roșu un nou proiect se conturează

Școala Gimnazială nr. 3 Oțelu Roșu implementează, în calitate de partener European, proiectul Erasmus „Listen to my HERstory”, cofinanțat de Comisia Europeană prin Agenția Națională Pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Proiectul care se întinde până în 2021 urmărește realizarea obiectivelor specifice ale Programului Erasmus, prin promovarea calității în educație şi dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză, promovarea egalității de șanse, îmbunătățirea nivelului de cunoștințe de cultură și civilizație, legate de țările participante la proiect.

Activitățile proiectului sunt coordonate de prof.Maria Manuela Danescu Procoian și se axează în general pe interactivitate și colaborare în echipă. Elevii vor fi încurajați să cultive toleranța și respectul de sine şi față de ceilalți, vor învăța ce înseamnă valorile europene comune.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Zilele trecute m-am întors de la întâlnirea de management desfășurată în Fuerteventura din Insulele Canare, unde împreună cu profesori din Spania, Croația și Polonia am avut ocazia să participăm la diverse activități și seminarii și să schimbăm impresii despre sistemele de învățământ din țările partenere. Scopul principal al întâlnirii a fost acela de a reuni coordonatorii și directorii școlilor implicate în proiect în așa fel încât să ne cunoaștem mai bine, să stabilim responsabilități și termene ale proiectului, să decidem asupra modalității de realizare a produselor finale ale proiectului”, ne-a declarat directorul Școlii Gimnaziale Nr.3, prof. Simona Gabriela Țîru.

tmc 640