La furat de lemne cu numere false! Un singur cărășean, trei infracțiuni în lanț!

Poliţiştii din Oţelu Roşu au rămas fără cuvinte aseară, pe raza localității Ruschița, după ce au fost chemați la un accident fără victime, dar au găsit la fața locului alte nereguli mai mari la care nici nu se așteptau.

Oamenii legii, ajunși la fața locului, au constatat că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care, în timp ce conducea un autovehicul care tracta o căruță improvizată, a acroșat o altă mașină, dar nu s-a sinchisit să oprească decât la aproape 200 de metri distanță de locul impactului.

Mai grav este faptul că autovehiculul în cauză nu numai că nu era înmatriculat, dar avea numere false, care aparțineau unui alt autoturism. Și asta nu este tot, în căruța improvizată se aflau trei bușteni de esență brad, alți șase fiind găsiți lângă vehicul. Bărbatul prins deja cu două infracțiuni „la bord”, nu a putut prezenta niciun document de proveniență a arborilor. Acesta a declarat însă că buștenii au fost tăiați din pădurea Ocolului Silvic Rusca Montană.

Materialul lemnos a fost confiscat, dar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.