La „Eftimie Murgu”, fetele frumoase şi „disponibile” au diplomele asigurate! Şapte săruturi pentru şapte examene promovate!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ceea ce se vorbea de ani buni pe la colţurile universităţii reşiţene este confirmat în mare parte de interceptările făcute de procurorii anticorupţie: avansuri sexuale, examene promovate pe bani şi licenţe vândute ca la piaţă!

Despre slăbiciunile anumitor profesori de la „Eftimie Murgu” pentru studentele „bune” şi dispuse să „închidă ochii” pentru o notă mare, fără ca măcar să se prezinte la examen, s-a tot vorbit în oraş. Despre profesori care nu mai aveau mult până să afişeze tarifele practicate pentru nota dorită pe uşa cabinetelor lor, la fel. Despre lucrările de licenţă împărţite ca la piaţă pe câteva sute de euro, de asemenea, se tot discută de ani buni. Oficial, nu s-a confirmat mare lucru, deşi mascaţii au mai dat buzna şi cu alte ocazii prin UEM. Până astăzi, când zecile de dube ale Direcţiei Generale Anticorupţie şi ale Jandarmeriei au intrat în curtea instituţiei mai ceva ca la infractorii de cea mai joasă speţă. Şase profesori şi zeci de studenţi răspund la această oră întrebărilor procurorului. Alte zeci de profesori şi poate sute de studenţi tremură serios. Şi asta, pentru că DGA a avut ofiţeri sub acoperire în rândul studenţilor, au venit la cursuri şi au susţinut examene fără să fie „mirosiţi”. De aici şi teama care i-a cuprins pe mulţi alţii, nu doar pe cei săltaţi astăzi de mascaţi.

Primele stenograme au ieşit deja la iveală şi sunt incendiare. Adevărul a publicat dialogul dintre unul din profesorii vizaţi, Florin Franţ (FOTO), prodecanul de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, şi o studentă, ofiţer acoperit.

F.F.I.: Stai mă cuminte!

Z.D. : Serios?

F.F.I.: Stai mă olteanco cuminte, nu mă zăpăci!

Z.D. : Da nu te zăpăcesc, dar stai şi tu cuminte!

F.F.I.: Mă omori cu zile, înţelege-mă! N-am dormit toată noaptea, de-abia am aşteptat să vii! Şi tu nu mă laşi să te ating, eşti nebună?!

Z.D. : (n.n râde)

F.F.I.: Eşti nebună, atâta te întreb?

Z.D. : Nu sunt nebună.

F.F.I.: Ba se vede că eşti!

F.F.I.: Lasă-mă să te ating! Lasă-mă să te ating şi să te sărut şi am plecat! Nu pot, deci nu mai îs bun de nimic, dacă nu mă laşi să te sărut!

Z.D. : Ei, nu mai eşti bun?! Cum să nu mai fi bun?!

F.F.I.: Eşti nebună? N-am putut să fac azi nimic până nu te-am văzut acolo, după aia am ştiut că eşti tu, că eşti în Reşiţa. Păi nu te-am sunat io primul, ce ai?

Z.D. : Păi m-ai sunat că m-ai văzut acolo, nu că m-ai sunat că erai foarte nerăbdător. …………………

F.F.I.: Lasă-mă să te ţin, ho! Uite ce mijloc! Aşa am convenit, dă-mi voie să te sărut.

Z.D. : Am zis eu că ai voie să mă săruţi?

F.F.I.: Pe obraz, da.

Z.D. : Păi m-ai pupat pe obraz!

F.F.I.: Lasă-mă să te sărut pe obraz. Nu fi atât de rea!

promovare banner maxagro

F.F.I.: Hai să o luăm altfel, pentru ce te-am ajutat până acum, dă-mi un pusi, asta te costă… cinci la zero.

Z.D. : Pentru ajutorul pe care mi l-ai făcut până acum…

F.F.I.: Da, îmi dai un pupic.

Z.D. : Să-ţi dau un pupic?

F.F.I.: Îhm!

Z.D. : Da, dar de la un pupic pornesc mai multe.

F.F.I.: Nu, un pupic. ..un pupic, maxim doi îmi dai pentru…. Facem altceva: câte examene ai avut?

Z.D. : La…ăăă…nu ştiu…două colocvii…cinci examene…şapte.

F.F.I.: Şapte pupici.

Z.D. : Şapte pupici?

F.F.I.: Şi eşti la zero.

Z.D. : Şapte pupici pe obraz?

F.F.I.: De alea dai la un copil mic, şapte săruturi.

Z.D. : Şapte săruturi?

F.F.I.: Da.

Z.D. : Pentru şapte examene?

F.F.I.: Da.

Z.D. : Ce să zic, e o plată bună.

F.F.I.: Vezi, nici patru ani nu ştii să negociezi.

publicitate tmc 640

Comments

 1. Alin says:

  bisnitaru de frant a ajuns prodecan, Suntem pe drumul cel bun. Poate cercetati cum face adm special de la Ucm resita doctoratul !!! E bine ca sa nu fie rau !!!

 2. jmarcel says:

  Daca si Frant a ajuns prodecan…e clar! Sa ajunga la puscarie!! La ce scoala se face la Eftimie Murgu..nico nu merita titulatura de universitate..profesori care vin beti la cursuri,profesori cu grad de doctorat care isi trimit secretarele la supravegheatul studentilor in timpul examenelor..etc..vai si amar…sa va fie rusine!!!!

 3. Lupa says:

  Mie imi place la nebunie lantul lui de la gat ….

 4. andy says:

  Doinita Frunzaverde a invatat regula ca nu poti sa conduci daca nu dezbini. Asa ca toti care ii ciripesc intra in gratiile ei. In rest numai de bine, toti angajatii, femei de serviciu, bucatarese sau instalatori au terminat o facultate la UEM (e obligatoriu, dat fiind criza de studenti). Sa nu mai vorbime de angajarile pe baza de rudenie de orice grad, de calitatea unor profesori care nici macar nu au indeplinit conditiile de se angaja pe posturi, de salarii de 2000-3000 euro, diplome emise pe banda rulanta pentru indivizi care nu stiu ce inseamna un examen samd.

 5. ilie says:

  O fabrica de diplome pentru toti incultii. Cunosc persoane care nu sunt in stare sa scrie corect gramatical nici macar trei propozitii, dar au masteratul luat la aceasta universitate. O gluma de universitate si o ofensa la adresa educatiei din aceasta tara. Ministerul Educatiei ar trebui sa se sesizeze, DE URGENTA, cu privire la diplomele de masterat si titlurile de doctorat eliberate de aceasta universitate. In caz contrar, s-ar crea o imagine foarte proasta invatamantului universitar si o impresie gresita ca oricine poate sa aiba un masterat sau un doctorat atat timp cat cotizeaza cu bani (si nu numai) sau are destule relatii la nivelul conducerii unei universitati. Trebuie facute niste investigatii riguroase si retrase diplomele si titlurile obtinute prin modalitati necuvenite la aceasta universitate. O multime din cadre sunt ori membrii afiliati partidelor, angajati de consiliu judetean sau primarii. La fel titlurile de doctorat, obtinute in ultimii ani, au fost acordate, de catre aceasta universitate, tot acestor categorii de cetateni. RUSINE !!!

 6. No name says:

  Aoleooo Florineee ….taie Lili cucu jos!!!!!

 7. 2000 says:

  Ce e nou? Profesorii buni si studentii silitori au fost tot timpul batjocura Doinitei si a acolitilor ei. Hartuirea sexuala intra in sarcina de partid. Pacat …

 8. kalasnikov says:

  cunosc persoane care au luat si pe bune, dar da, asa a fost.
  – in amfiteatru mare a intrat profesorul si ca cica in gluma pentru 5 = 50 eur, pentru 6 = 60 de euro si tot asa iar la 10 discutam si de o sticla de jack sau mai bine. era prima me zi de facultate acolo!

  am stat 3 luni si am plecat, diploma mea de bac in ORIGINAl e inca la ei. nici o alta facultate nu a avut nevoie de original. ca sa vezi fara bilet de la biblioteca, la care nu avusesem nici macar abonament, nu au vrut sa imi elibereze actele in original. daca cumva am datorii la biblioteca, iar la biblioteca trebuia sa platesti nu stiu ce pentru hartia aceea. asta era prin ’99.

  era timpul sa curete locul ala de la care toti edilii de frunce de la judet la primari de comune au luat diverse diplome, meritate bineinteles!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/