La Doman nu se mai bea apă din găleți! Dar să nu-l aștepte nimeni pe primarul Nelu Popa ca să-i toarne în pahar! [VIDEO]

Reșițenii din cartierul Doman au mai făcut un pas către civilizație odată cu finalizarea lucrării la rețeaua de apă, astfel că nimeni nu mai trebuie să care găleți și bidoane cu apă sau să se alimenteze de la cisterna care venea după program!

La Doman curge în sfârșit apă! După decenii de așteptare. Deocamdată, doar la hidranții stradali! Cetățenii din cartier trebuie să solicite acum operatorului de apă, Aquacaraș, racordarea la rețea. Au de ales între două variante: paușal sau contorizat. În următoarele zile încă se mai fac probe de presiune, dar cererile la Aquacaraș pot fi deja depuse și în maximum o lună oamenii pot avea apă la robinete.

Sistemul de canalizare e realizat la acest moment în proporție de 30 la sută, lucrările fiind în desfășurare. Calitatea vieții pentru cei care locuiesc în cele peste 300 de gospodării din Doman se va îmbunătăți și ca urmare a modernizării drumurilor. Primăria reactualizează acum studiile de fezabilitate. „După ce terminăm canalizarea, vrem să asfaltăm. Acest tronson va fi remediat într-o perioadă cât mai scurtă de timp, dar după ce apa și canalizarea vor fi finalizate”, a explicat primarul Reșiței.

Indiferent cât de mult sau de bine s-ar fi lucrat, tot timpul vor fi și nemulțumiți, motiv pentru edilul-șef să-i invite de reșițeni să pună și ei mâna pentru ca orașul să fie mai curat și mai civilizat: „Noi, cetățenii, nu mai avem nicio datorie?! Să nu vă așteptați ca noi, Primăria, să venim să le punem și apă în cană la oameni, să le tăiem și buruienile din curte. Noi chiar nu mai facem nimic în fața casei?!”