La CSM Reșița, managerul manageriază, galeria cântă, antrenorul antrenează!

stoican flavius antrenor csm resita
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Antrenorul Flavius Stoican a semnat cu CSM Reșița pentru că știe că în Valea Domanului are mână liberă, că nu-i face nimeni echipa, nu i se dictează schimbările și nici nu-i impune cineva planul tactic!

Noul antrenor al rosso-nerilor a fost prezentat oficial astăzi, la sediul Aquacaș, societate care a devenit sponsor la CSM Reșița. A semnat un contract valabil până la finele sezonului competițional, cu drept de prelungire, obiectivul fiind menținerea în Liga 2. Flavius Stoican a dezvăluit că a fost sunat de apropiați din lumea fotbalului românesc care s-au arătat contrariați de faptul că a ales să-și continue cariera la Reșița, după ce a activat atâția ani pe banca unor echipe de prima ligă. Ultima, FC Botoșani, în sezonul trecut.

„M-au întrebat destui ce caut la Reșița. E simplu. E vorba despre ambiția mea să demonstrăm că suntem o echipă cu nume, care contează în Liga 2, nu o echipă oarecare, condamnată după trei etape. E important pentru mine să simt că oamenii ne sunt aproape, de mine și de echipă. Am venit cu încredere, nu e ușor, echipa nu a început așa cum era preconizat, dar pot face lucruri frumoase alături de acești băieți. Primul motiv care m-a determinat să vin la Reșița este că aici managerul manageriază, galeria cântă, antrenorul antrenează. Președintele Bobar m-a asigurat de aceste lucruri. Un alt motiv pentru care am acceptat l-am văzut la meciul cu Dumbrăvița. Am văzut potențial, dorință de afirmare, am văzut o echipă! Vreau răbdare, vreau ca suporterii să aibă încredere că facem totul să ne menținem în Liga 2! Vreau să dau echipei o identitate, identitatea din punct de vedere fotbalistic.”, a declarat Flavius Stoican.

A pășit în cariera de fotbalist pe destule stadioane importante, a antrenat deja atâtea echipe de prim eșalon, a întâlnit mari oameni de fotbal, iar asta se vede la Stoican. S-a văzut și astăzi, când a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Călin Cheregi, dar și a lui Leo Doană, oamenii pe care a simțit că l-ar ajuta mult dacă i-ar fi aproape. „Leo Doană a dat mulți fotbaliști echipei mari, mi-aș dori să revină și Călin Cheregi la centrul de copii și juniori.”, a spus Stoican.

Rosso-nerii joacă sâmbătă la FK Miercurea Ciuc. Tehnicianul a spus că nu va schimba prea multe, timpul fiind mult prea scurt, dar e convins că dacă vor repeta evoluția din meciul cu Dumbrăvița, dacă vor intra pe teren cu aceeași determinare, nu au cum să se întoarcă acasă fără punct sau puncte.