Filipescu bagă 100.000 de lei lunar în conturile CSM pentru rămânerea rosso-nerilor în Liga 2!

gheorghe filipescu aquacaras sponsor csm resita
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Aquacaraș e cel mai nou și cel mai important sponsor al CSM Reșița în sezonul în care a revenit în Liga 2 de fotbal!

Gheorghe Filipescu a readus societatea de apă și canal pe profit și a ales să puncteze la capitolul imagine plasând sigla societății pe tricourile echipei-fanion a județului. Contractul de sponsorizare, cu o valoare de 100.000 de lei pe lună, valabil până la finele sezonului competițional, a fost semnat astăzi, la sediul societății, directorul Filipescu subliniind că, pentru moment, ar fi mulțumit cu menținerea echipei în eșalonul secund, dar că, din campionatul următor, ar vrea ca rosso-nerii să-și propună mult mai mult. „Eu un pas mic, dar de care echipa avea nevoie. Primăria Reșița susține cât poate clubul din Valea Domanului, ne-am alăturat și noi acum și ne-am bucura să mai vină în acest proiect frumos și alți parteneri. Noi, Aquacaraș, suntem alături de sport, de CSM Reșița, de oamenii de calitate pe care îi are clubul-fanion al județului Caraș-Severin.”, a justificat Filipescu implicarea societății pe care o conduce în fotbalul reșițean.

Primarul Reșiței, Nelu Popa, speră la rândul său ca Aquacaraș să fi trezit spiritul vechi din Valea Domanului și să fi stârnit pasiunea pentru sportul rege și în alte companii. „Am atras o resursă financiară importantă ca sponsorizare. CSM nu reprezintă doar Reșița, ci întreg Banatul de Munte. E o chestiune de normalitate, aștept și alți agenți economici să ni se alăture în susținerea echipei de fotbal și a întregului club, pentru că la CSM Reșița avem atâtea alte discipline sportive, nu numai fotbal. Sper ca gestul lui Gheorghe Filipescu să fie un semnal și pentru alte societăți comerciale.”, a comentat edilul-șef.

Romeo Dunca a promis imediat după promovarea echipei sprijin financiar și din partea Consiliului Județean Caraș-Severin. Astăzi nu a putut fi prezent alături de Popa, Filipescu și președintele Cristian Bobar. L-a trimis în schimb pe consilierul său, Zaharia Rădoi. „În mod categoric ceea ce a promis domnul președinte se va materializa. Va exista o alocare bugetară pentru CSM Reșița.”, a reconfirmat reprezentantul CJ.