La City Center Reșița a început construcția fațadelor! Viitorii proprietari își pot pune în aplicare creativitatea

Nu doar sistemele de încălzire, apă și electricitate trebuie să fie eficiente atunci când vorbim de confort și siguranță. În cadrul complexului City Center din Reșița a început construcția fațadelor, iar specialiștii din cadrul proiectului ne-au oferit detalii legate de importanța acestora.

Nu de puține ori am auzit persoane care se pregăteau să-și izoleze fațadele astfel încât în prag de iarnă să nu existe probleme cu frigul din apartamente. Probleme pot apărea și vara, deoarece pereții se încălzesc și se crează un efect de saună. Mai mult, poate apărea mucegaiul care nu numai că pune sănătatea în pericol, ci afectează întregul ambient al casei. Așadar, fațada este un element de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să cumpărăm un apartament.

„Au fost demarate cu succes lucrările de construcție a fațadei. Acestea asigură maximum de economie a cheltuielilor la încălzire iarna și răcire vara. Suplimentar, îmbunătățește microclimatul și confortul interior al locuinței. De asemenea, îmbunătățește permeabilitatea crescută la vapori, permițând pereților să respire și evitând formarea condensului și a mucegaiului. Astfel se realizează în interior un climat plăcut și cu adevărat confortabil”, au spus reprezentanții City Center.

Complexul prinde contur pe zi ce trece. Se lucrează concomitent și în interior, astfel că viitorii proprietari își pot imagina deja cum ar putea să arate baia, bucătăria sau unde va fi pusă canapeaua. Calitatea lucrărilor, garantată de reprezentanții City Center, presărată cu puțină creativitate din partea clienților va forma rețeta unei locuințe de vis.

„Important de reținut este avantajul achiziționării unui apartament în această fază a construcției pentru ca dezvoltatorii să se poată juca cu amenajările interioare, începând de la pereți, atât cât le permite proiectul de rezistență și continuând cu sistemele smart sau modelul de gresie și parchet”, mai transmit reprezentanții City Center.

Proiectul City Center, aflat în curs de implementare, este primul de acest gen din Reșița. Complexul va cuprinde, pe lângă apartamente, locuri de parcare pentru rezidenți și pentru clienți, dar și zone cu verdeață, toate aflate la doi pași de cele mai importante instituții ale județului, aproape de școli, grădinițe și restaurante. Biroul City Center se află pe Strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3. Îi găsești acolo de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, dar îi poți contacta și la numărul de telefon 0739 39 50 30.