La Caransebeș, se poate! Autobuze noi pentru transportul în comun!

Societatea Transal Urbis a reușit să facă economie la buget și să achiziționeze la licitație autobuzele destinate transportului în comun, la o sumă mai mică decât cea alocată de Consiliul Local Caransebeș anul trecut!

Potrivit primarului Marcel Vela s-a reușit achiziționarea autobuzelor cu o valoare de 86 la sută din cele 5 milioane de lei, diferența de 14 procente economie la această achiziție va fi în continuare la dispoziția Consiliului de Administrație al societății Transal Urbis, conform deciziei Consiliului Local.

„Diferența de 700.000 de lei va rămâne în capitalul social al serviciului de salubritate pentru a fi consumată conform legii, în baza Adunării Generale a Consiliului de Administrație pentru dezvoltarea serviciului, în vederea realizării unui transport în comun modern și bine organizat în municipiul Caransebeș”, ne-a menționat primarul Marcel Vela.

Transportul în comun se va realiza prin șase autobuze și două microbuze, ce vor putea fi folosite pentru transportul de noapte. Rutele folosite vor fi aceleași ca și în urmă cu 20 de ani: Balta Sărată – Centru – Pipirig, Balta Sărată – Parc – Gară sau Pipirig – Parc – Gară și retur.

 

 

foto: stiridecluj.ro