La Caransebeș se deschide sezonul de cicloturism. „Flori cu fete pe biciclete“

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ieșitul în natură pe bicicletă a început să fie la ordinea zilei la Caransebeș. Şi, după ce și-au făcut încălzirea bărbații chiar și în sezonul rece, acum este rândul femeilor să-și testeze limitele, în cadrul celei de-a II-a ediții a evenimentului „Flori cu fete pe biciclete”.

Această tură este dedicată femeilor de ziua lor și se va desfășura în data de 25 martie, cu începere de la ora 11.

„Code dress-ul sau, pe vorba gugulanului, cu ce ne îmbrăcăm este orice ținută, dar să fie roșie. Tura va avea un grad de dificultate ușor spre mediu, accesibil tuturor și cu orice tip de bicicletă, traseul turei va fi de aproximativ 15 km și cu o altitudine de 220 de m, asfalt și offroad. Se va merge pe asfalt până în Balta Sărată, apoi vom continua offroad până în satul Prisian, de unde ne vom întoarce pe sub Mănăstirea Teiuș. Durata turei va fi de aproximativ 4 ore, cu pauzele aferente și se va termina la Ograda Gugulanul cu premierea fiecărei participante”, se anunță pe pagina de facebook a HOBBY BIKE CARANSEBES.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Plecarea va fi de la Catedrala Episcopală, în 25 martie, de la ora 11.00, dar preferabil ar fi ca participanții să fie prezenți cu 30 de minute înainte, precizează George Pelin, unul dintre organizatori, care mai informează că sunt acceptați în cursă și bărbații, care pot pedala în spatele femeilor.

Sprijinul tehnic, fotografic și buna dispoziție vor fi acordate de membrii grupului Hobby Bike Caransebeș.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/