La Caransebeș, faptele bune pot fi răsplătite cu goluri decisive!

Primarul Felix Borcean a îndemnat sportivii de la AS Fotbal Club Viitorul Caransebeș să fie darnici în preajma sărbătorilor pascale și, astfel, poate vor avea noroc în derby-ul campionatului Ligii a IV-a, cu Lupac, de mâine.

Primarul Caransebeșului a participat la antrenamentul sportivilor conduși de Ion Bica, pentru a-i încuraja. Și, la final, s-a gândit că o activitate de socializare prin care fiecare să dăruiască aproapelui le-ar face bine fotbaliștilor.

„Ieri am fost prezent la antrenamentul lor, una dintre ședințele de pregătire premergătoare meciului de la Lupac. Am jucat un meci alături de ei, a fost foarte plăcut și la sfârșit le-am propus ca împreună să mergem la Pediatrie la spital pentru un gest umanitar: să oferim copiilor câteva pungi cu dulciuri și, totodată, să petrecem câteva momente împreună, ca o formă de socializare de relaxare înaintea acestui meci important”, ne-a declarat primarul Felix Borcean. Edilul a menționat că fondurile pentru pachetele donate, 23 la număr, sunt din bugetul Primăriei Caransebeș. De la Spitalul Municipal, primarul Caransebeșului a însoțit sportivii și la Centrul pentru Persoanele Vârstnice din municipiu, unde au acordat peste 20 de pungi cu alimente bătrânilor instituționalizați.

Menționăm că, dacă AS Fotbal Club Viitorul Caransebeș va obține o victorie mâine la Lupac, are mari șanse să se califice la barajul de promovare în Liga a III-a.