La Caransebeș e nevoie de intervenția autorităților pentru a începe școala

Au mai rămas doar câteva zile până la începerea anului școlar, iar Colegiul Național C.D. Loga a cerut sprijinul Primăriei, dar și al profesorilor și părinților pentru a începe în bune condiții sesiunea 2016-2017.

Cum lucrările la campusul școlar sunt aproape de final, a mai rămas de realizat doar partea de curățenie în școală. Termenul este însă foarte scurt. Sunt clase în care a rămas moloz, care trebuie scos cel mai probabil în curta școlii, au spus profesorii indignați de faptul că jumătate din sălile de clasă au fost încuiate pe timpul verii de către constructor, astfel că nu s-a putut intra la curățenie. Alți profesori au întrebat de ce cele 5 femei de serviciu nu s-au apucat de curățenie pe timpul verii acolo unde s-a permis. Situația a fost explicată de directorul instituției, Diana Hurduzeu, care a solicitat sprijinul primarului Felix Borcean și viceprimarului Marius Isac. Aceștia au soluționat problema cheilor de la sălile de clasă și au cerut celor peste 100 de părinți și profesori prezenți la întâlnire să aibă răbdare: 3 săptămâni, până când curtea școlii va fi liberă! În acest timp, se lucrează la demolarea vechii săli de sport, a menționat Felix Borcean. În tot acest timp, elevii nu sunt lăsați în curte pentru a nu exista accidentări.

 

leader board 728 x 90 px

sedinta CD Loga

Diana Hurduzeu a anunțat că festivitatea de deschidere a anului școlar va avea loc în holul liceului luni, 12 septembrie, la ora 10.00