La Bocșa, săptămână cu evenimente pentru toți

ansamblul bocsana bocsa

Orașul întâmpină Ziua Copilului cu o expoziție în imagini despre istoria locului și cu evenimente dedicate celor mici.

Casa de cultură, alături de primărie și consiliul local au pregătit nu mai puțin de trei evenimente programate a se desfășura săptămâna aceasta. Ele reunesc memoria locală, folclorul și competițiile sportive destinate copiilor.

Primul dintre evenimente are loc pe 29 mai la ora 17:00, la sediul administrativ al casei de cultură, fostul corp B al Liceului „Tata Oancea” aflat pe Str. 1 Decembrie 1918 nr. 12. Este vorba despre expoziția foto-documentară aniversară Hanco Viliam-Mihai intitulată „Un om pentru Bocșa”. Pe simeze vor putea fi văzute imagini legate de istoria fotbalului bocșean, istoria uzinei de construcții metalice a orașului, ipostaze din Bocșa interbelică și imagini cu oameni de seamă ai Bocșei.

Pe 31 mai este programată Cupa Prof. Ioan Lepși la fotbal juvenil dedicată copiilor de clasele V-VI. „Este o competiție cu tradiție pentru practicanții fotbalului juvenil. La această ediție, participă atât echipe din Bocșa cât și din apropierea Bocșei”, a precizat directorul casei de cultură, Dan Liuț, despre evenimentul care va avea loc pe Stadionul Izvor începând cu ora 10:00.

Ziua de 1 iunie va fi sărbătorită în Parcul Pescăruș din Bocșa Română. De la orele 11:00, aici va avea loc un eveniment variat cuprinzând un spectacol de teatru de păpuși, un program de dansuri populare cu Ansamblul Bocșana (foto) și animație cu face painting și figurine din baloane. Organizatorii invită bocșenii de toate vârstele să fie prezenți în număr cât mai mare deopotrivă la evenimentele programate săptămâna aceasta cât și la cele viitoare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/