Nicio zi fără ca aparatul de propagandă și dezinformare al PSD să nu facă vreo acțiune plină cu minciuni!

dunca cj cs (2)
untitled design set 970x90 px

Influența pe care membrii cooperativei Micii Sicilii din Caraș-Severin o exercită încă pe te miri unde provoacă situații ciudate.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a reacționat după ce PSD, prin vocea lui Silviu Hurduzeu, a intoxicat electoratul anunțând blocarea conturilor instituției din cauză că nu i s-ar fi plătit fostului director al Muzeului Banatului Montan drepturile salariale.

„Dl Flavius Bozu nu a învins pe nimeni. A plecat acasă de la conducerea Muzeului Banatului pentru că i-a venit sorocul. Fiind incompetent, nu i s-a mai prelungit mandatul. A plecat acasă și plecat a rămas. Chiar și după pronunțarea sentinței. Astăzi, la conducerea muzeului avem o femeie responsabilă și pricepută, venită prin concurs, nu pusă politic, așa cum, în mod mincinos, Hurduzeu lasă de înțeles.”, a explicat Romeo Dunca.

romeo dunca 970x250px

Președintele Consiliului Județean își susține și astăzi afirmația potrivit căreia acest personaj nu mai are ce să caute în funcția de șef al muzeului. Chiar și după ce o instanță a sancționat cuvintele prin care descria o nerușinare tolerată ani de zile de cei care au condus în trecut. Aceea ca soția lui Flavius Bozu să fi fost angajată pe postul de secretară a acestuia.

„Pus pe funcție probabil de partid, a putut să sfideze reguli elementare de bun simț și chiar dacă o fi legal, a-ți aduce soția să-ți fie exact secretară într-o instituție de stat e cel puțin jenant. Sumele acordate de instanță au fost plătite în octombrie anul trecut. Executarea dictată de un executor la care Bozu Flavius a apelat cu nesimțire deși încasase banii, fără să-i arate că sumele au fost plătite, e o mare mizerie, cum e și modul de neînțeles prin care adresa de poprire a fost trimisa la ANAF fără ca înainte să fie trimisă la Consiliul Județean o elementară somație cu termen de cel puțin o zi. Puteam în acest fel să demonstrăm că suma a fost plătită integral. Aceste anomalii marca PSD, care denotă o atentă și influentă organizare, taman în campania electorală, arată disperarea cu care PSD se încăpățânează să reintre în cărți în Reșița și la Consiliul Județean Caraș-Severin.”, a mai spus Romeo Dunca.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/