La Anina e posibil orice! Fostul primar e acum consilierul viceprimarului!

Liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, îl acuză de lipsă de moralitate pe Gheorghe Românu, primarul Aninei căruia i-a încetat înainte de termen mandatul după ce a fost găsit incompatibil de ANI.

Hurduzeu spune că Românu nu vrea să plece din primărie și că se agață de orice doar pentru a controla fiecare mișcare a viceprimarului cu atribuții de primar. În plus, s-ar folosi fără niciun drept de autoturismul instituției. „Prefectul județului, în limite legale, a tras cât a putut de mult pentru a nu emite ordinul de încetare a mandatului înainte de termen. Primarul s-a obișnuit foarte greu cu faptul că nu mai e în funcție. Fostul primar a contestat ordinul prefectului ca să mai tragă de timp, guvernul neputând să organizeze alegeri la Anina odată cu celelalte localități, în 27 iunie. Nu se obișnuiește ușor cu gândul că nu mai e primar și că nu mai are mașină! Am înțeles că actualul viceprimar l-a luat consilier ca să nu-și piardă nici dreptul de a avea mașină. La Anina e posibil orice! Nu știu dacă e o chestiune morală ca din primar să te duci consilier pentru a vedea ce se semnează în primărie și a beneficia de mașina instituției.”, a comentat președintele PSD Caraș-Severin.

Legat de viitoarele alegeri de la Anina, Silviu Hurduzeu a confirmat încă o dată numele candidatului social-democrat: Dorinel Ungureanu. Cel mai probabil, întreagă Stângă din Caraș-Severin va susține candidatura acestuia, motiv pentru care Hurduzeu a și anunțat că, după câștigarea alegerilor de la Bocșa, PSD se pregătește să bifeze un nou succes. Un nou succes în fața liberalilor.