La alergare sau pedalare, lângă Timișoara

ecostuff

„Lunca Timișului Trophy” își așteaptă participanții. Înscrierile sunt deschise. În competiții vor intra atât bicicliști, cât și alergători.

Înscrierile sunt deschise pentru a participa la a 6-a ediție a competiției „Lunca Timișului Trophy” lângă Urseni, la 10 kilometri de Timișoara. Evenimentul, împărțit pe două zile, cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor de toate vârstele.  Alege-ți cursa potrivită și vino pe Luncă în weekendul 22 – 23 aprilie 2023!

Sâmbătă, 22 aprilie, celebrăm mountain-bike-ul. Cursa de 45 de km, pe malul Timișului, prin luncă și prin pădurici, de-a lungul comunelor Urseni, Giroc și Șag  este destinată concurenților mai mari de 14 ani. Pentru cei mici sunt organizate curse cu distanțe diferite în funcție de categoria de vârstă, astfel: 3-7 ani – 1.2 km, 8-9 ani – 4/5 km, 10-11 ani – 8/9 km, 12-14 ani – 16/18 km.

Duminică, 23 aprilie, va fi ziua dedicată alergătorilor de toate vârstele. Participanții mai mari de 14 ani vor avea de ales între cursele de 5km, 10km sau 21km, pe un traseu asemănător cu cel al cicliștilor. Micuții alergători vor avea de parcurs diferite distanțe in funcție de vârstă: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 2800 m.

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

„Lunca Timișului Trophy” este un eveniment de strângere de fonduri pentru construirea și dezvoltarea WOODROCKS – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate destinat în principal copiilor. Cu peste o mie de participanți la ultimele doua ediții, LTT 2023 se dorește a fi un eveniment pentru întreaga familie, fiind prilejul perfect de a te bucura de mișcare alături de cei dragi.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania, un program Ro Bike Valley inițiat de Decathlon și implementat de Fundația Comunitară Timișoara, având ca sponsor Continental Romania și în parteneriat cu Primăria Comunei Moșnița Nouă.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/