L-au prins cu minciuna, iar acum suportă consecințele

Polițiștii se dovedesc în continuare intransigenți cu cei care nu respectă prevederile decretului semnat de președintele Klaus Iohannis cu privire la instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Folosindu-se de tot felul de tertipuri, unii încearcă să eludeze aceste măsuri luate pentru prevenirea răspândirii temutului virus.

Este și cazul unei persoane din Oțelu Roșu, depistată astăzi de polițiști în timp ce muncea alături de alți lucrători la amenajarea unei spălătorii auto. Acesta a prezentat o adeverință permanentă din care rezulta că fusese eliberată de un angajator. Potrivit comunicatului semnat de Ionela Anderca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, din verificările polițiștilor nu a rezultat că avea calitatea de angajat la firma indicată în adeverință.

Organele de cercetare penală vor efectua cercetări cu privire la infracțiunea comisă. În timpul administrării probatoriului sunt respectate drepturile și garanțiile procesuale, precum și principiul prezumției de nevinovăție.