L-au ascuns pe cel care i-a atacat cu furca!

Poliţiştii de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei din Caraş-Severin au avut grijă să-l protejeze pe individul care în urmă cu două zile a sărit cu furca la colegii lor.

Agenţii de poliţie din Ramna şi Berzovia s-au deplasat în dimineaţa zilei de marţi la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 ani, din Gherteniş, pentru a pune în executare un mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa pe numele acestuia. „Bărbatul urma să fie condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, fiind citat în calitatea de învinuit într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea de infracţiuni la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Atât persoana pe numele căreia a existat mandatul, cât şi membrii familiei acestuia s-au opus violent, prin folosirea unor diverse corpuri contondente împotriva poliţiştilor, iar unul dintre poliţişti a tras două focuri de avertisment în plan vertical”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Florin Laiu a sărit cu o furcă la oamenii legii, rănindu-l superficial pe unul dintre ei. A fost reţinut pentru 24 de ore şi ieri a ajuns în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de ultraj. Poliţiştii care l-au adus la Judecătoria Reşiţa au avut grijă să-l ascundă pur şi simplu pe Laiu de ochii lumii şi ai jurnaliştilor. Imediat ce au observat prezenţa reprezentanţilor mass-media, poliţiştii au făcut tot posibilul să evite fotografierea şi filmarea celui care a avut tupeul să le atace colegii cu furca. Instanţa a dispus arestarea lui Laiu pentru 29 de zile.

foto: captura infocs.ro