Klaus Iohannis vine la Timișoara! Robu a explicat de ce Timișul nu a fost „fruncea” la semnăturile pentru susținerea candidaturii

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Președintele în funcție Klaus Iohannis își va anunța oficial candidatura duminică, în cadrul unui eveniment de amploare organizat la Timișoara. Președintele filialei Timiș a PNL, partidul care îl susține în campania electorală, e convins că primirea va fi una excelentă pentru Iohannis în capitala Banatului. Chiar dacă aici s-au strâns mai puține semnături decât în alte județe!

Robu e convins că Iohannis va câștiga ușor alegerile. „Noi suntem foarte încrezători în victoria pe care o vom reporta împreună. Suntem foarte încrezători și avem argumente solide în acest sens. Va fi mai mult ca sigur o primire călduroasă pentru domnul președinte și motivațională pentru colegii din filiala Timiș a PNL, dar și pentru cei din Arad, Hunedoara și Caraș și ca să ne implicăm la maximum în campania electorală, pentru a obține un număr cât mai mare de voturi pentru domnul președinte. Este foarte important aportul pe care ni-l vom aduce la această victorie. Am încredere că domnul președinte Klaus Iohannis va câștiga alegerile și desigur, noi cei din filialele mari, ne dorim să avem un aport consistent la victorie”, a declarat Robu.

În Timiș, PNL a adunat 60.000 de semnături de susținere pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Au fost județe mai „harnice”, dar primarul Timișoarei spune că e greu să-i convingi pe bănățeni să semneze în astfel de situații. „Faptul că nu s-a reușit nici de către ceilalți candidați să se strângă un număr mare de semnături, chiar dacă scorul obținut de ei la europarlamentare a fost unul bun, e un indiciu că în Timișoara nu este așa simplu să strângi semnături. De fiecare dată când Klaus Iohannis a fost în Timișoara, favorabilitatea sa a fost foarte bună. În toată istoria nimeni nu a obținut 60.000 de semnături, nici pe aproape. În comparație cu județul Suceava, da, ce am obținut noi este puțin. Dar am obținut semnificativ mai multe semnături decât orice alt candidat. Nu avem de ce să ne jenăm, în niciun caz”, a mai spus președintele PNL Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

PSD a obținut, pentru Viorica Dăncilă, 33.000 de semnături de susținere.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/