Kids Club Giarmata – un tărâm de poveste pentru cei mici

kids
timisoara capitala 2023

A început în forță un nou sezon pentru copiii din Giarmata. Kids Club Giarmata și-a redeschis porțile pentru o nouă serie de aventuri și activități.

Clubul destinat micuților face parte din proiectul LOGS-Grup de Inițiative Sociale, în care o mână de voluntari cu experiență în domeniul social, pedagogie și psihoterapie oferă gratuit pentru 15 – 20 de copii din Giarmata, art-terapie, activități recreaționale și educaționale.

Cu suportul Primăriei Comunei Giarmata și Căminului Cultural, copiii au acces la o sală mare și frumoasă destinată activităților, unde sunt deja formate două grupe de copii.

Cuib de vise 1000x100

kids 2

Viziunea copiilor despre Kids Club Giarmata, în cea mai perfectă formă, este creionată astfel: multe excursii, concursuri, vizite la zoo, cinema, petreceri cu dans, competiții sportive, tabere, ateliere.

La Kids Club participanțiiau posibilitatea de a călători peste mări și țări și de a descoperi culturi și povești noi. De asemenea, creativitatea este punctul forte pe care se axează cadrele didactice, copiii având posibilitatea de confecționa diverse materiale educative, dar și jucării. Mai mult, cu susținerea Profi Romania, cei mici au fost premiați cu dulciuri pentru un concurs de cunoștințe generale. Totul a mers că pe roate pentru că au fpst prezenți și cei mai tari voluntari de la LOGS Grup de Inițiative Sociale : Foozie, Judih, Dilara și Mohamed.
Activitățile continuă la Kids Club Giarmata, prin urmare, cei mici nu trebuie să rateze nicio întâlnire!
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/