Kaufland și Bondoc, amendați pentru că au încălcat legea locală. Vezi cine a mai fost sancționat!

Construcțiile care au apărut ca ciupercile după ploaie pe tărâmul reșițenilor i-au revoltat pe polițiștii locali, care au făcut o serie de controale în ultimele săptămâni. Nimeni n-a fost iertat, astfel că atât supermarketul din zona Renk, cât și omul de afaceri Mirel Bondoc au fost luați la ochi răi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de administrația locală în urmă cu doar câteva momente, polițiștii locali au derulat o serie de controale pe linia autorizării construcțiilor existente pe teritoriul Reșiței. Prin urmare, la propunerea agentului constatator, au fost aplicate mai multe amenzi pentru efectuarea de lucrări fără autorizație de construcție.

De pe lista sancționaților nu a lipsit nici omul de afaceri Mirel Bondoc, care trebuie să plătească o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru terasa pe care o deține în zona Victoria. Cu aceeași sumă de bani a fost sancționat și supermaketul Kaufland pentru o contrucție metalică, iar cu 2.000 de lei firma Standard Food S.R.L. pentru construirea unui chioșc în parcarea aceluiași supermarket.

leader board 728 x 90 px

Tot cu 2.000 lei a fost amendată și SC Reibok S.R.L., amplasată pe Bulevardul Republicii, pentru construirea unei terase sezoniere. În plus, față de firme și 2 persoane fizice au primit amenzi pentru construirea ilegală a unei fundații de beton, dar și pentru demolarea parțială a unui zid.