K.O, în trei minute! Alexa i-a aruncat prosopul lui Oprița!

explo 1000x200

Metalul Reşiţa a cedat astăzi, pe Stadionul Dan Păltinişanu, scor 0-3 (0-0), cu ACS Poli Timişoara, şi a pierdut contactul cu liderul, de care o despart acum şapte puncte.

Rosso-nerii s-au simţit pe Bega exact ca în Valea Domanului, fondul sonor fiind asigurat de propriii suporteri, însă asta nu a contat decât în startul partidei, dominat de echipa lui Daniel Opriţa. Buhăescu a semănat în câteva rânduri pericol la poarta lui Smaranda, pe fondul unei posesii superioare a balonului pentru reşiţeni. Treptat însă, Poli a preluat iniţiativa, iar Henrique şi Rodirlei au fost foarte aproape de gol. Zimmermann s-a aflat la post şi la pauză s-a intrat cu un 0-0 echitabil.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649219909639″]

Metalul a pierdut derby-ul de la Timişoara în numai trei minute. Imediat după reluarea jocului, în urma unei lovituri de la colţ, reşiţeanul Scutaru a marcat din careul mic împotriva fostei sale echipe. Reşiţenii nu s-au trezit la timp şi, în doar trei minute, Zimmermann a scos din nou mingea din plasă. Henrique a făcut 2-0 pentru Poli şi a turnat şi mai mult plumb în picioarele rosso-nerilor. Opriţa nu s-a grăbit, a avut răbdare, poate prea multă, chiar dacă, la un moment dat, Metalul putea reveni în joc. Cu 20 de minute înainte de final, Cânu a atins mingea cu mâna în careu, însă Feher a şutat lamentabil de la punctul cu var, mult peste transversală. Totul s-a năruit pentru echipa lui Opriţa la atacul imediat următor al lui Poli, când Ciucă a văzut roşu direct la un fault dur. În zece, Reşiţa nu a mai reuşit nimic. În schimb, Poli a mai marcat o dată, prin Trandu, şi Alexa a aruncat ostentativ un prosop către Opriţa, taxând astfel declaraţiile antrenorului reşiţean dinaintea partidei. Timişoara a câştigat astăzi fără dubii şi, cu şapte puncte peste Reşiţa şi Câmpina, se poate considera foarte aproape de revenirea în Liga I.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649624413372″]

,,Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm într-o manieră clară. Ştiam că trebuie să schimb ceva şi mă bucur că am ales să joc cu două vârfuri puternice, le-am pus mari probleme celor din Reşiţa. Am arătat forţă, arătăm bine, suntem pe primul loc. A fost o aroganţă de-a mea cu prosopul, pentru că ei vorbeau mereu de noi, că avem buget, că ar trebui să avem şapte-opt puncte avans”, a declarat Dan Alexa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649225424228″]

Daniel Opriţa a recunoscut superioritatea Timişoarei. ,,A fost o primă repriză echilibrată, Timişoara cu ocazii mai mari, dar şi noi am avut situaţii. A doua repriză a fost a Timişoarei, am început cum nu se putea mai prost. Puteam să intrăm în joc la acel penalty, dar când ratezi şi iei şi roşu se termină totul. O victorie meritată pentru Dan Alexa. Sunt dezamăgit, speram la mai mult. ACS Poli e o echipă cu jucători de calitate, valoroşi, cu experienţă mai mare, ştiu să joace partidele cu miză. Poli s-a distanţat la şapte puncte, dar puteam să fim mai aproape de ei şi lupta nu s-a terminat. Mai sunt 15 meciuri, se mai joacă, e greu, dar nu imposibil”, a spus antrenorul Metalului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647308663833″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649638569615″]

banner 970 x 250

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Reşiţa are o galerie fantastică, dar nu are echipă, Timişoara are echipă dar zero galerie!!!!! Când fu Tică, nu fu Tache, când fu Tache nu fu Tică…

  2. dracula says:

    luxphoto faci o tiroleza bavareza cu bichon maltez?