Juventus 1.72, Chelsea 1.75 și Sparta 1.87. Cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

explo 1000x200

O zi în care norocul îți bate la ușă. Nu ezita să accesezi platforma de pariuri sportive, Mozzart Bet și acolo o să găsești cele mai bune cote din lume.  

Sassuolo – Juventus (ora 21:45) cota 1.72

Juventus înfruntă etapa aceasta echipa lui Vlad Chiricheș, Sassuolo. După eșecul usturător din etapa precedent, când a pierdut fără drept de apel în fața lui AC Milan, Juventus are neapărat de victorie.

„Alb-negrii” sunt momentan pe 5, în afara locurilor care duc în Liga Campionilor. Ratarea unei participări în principala competiție inter-cluburi din Europa ar fi sinonimă cu dezastrul pentru piemontezi.

O cotă de 1.72 pentru victoria lui Juve așteaptă doar la Mozzart Bet!

Chelsea – Arsenal (ora 22:15) cota 1.75

Cândva un derby de tradiție al Londrei, Chelsea – Arsenal este umbrit astăzi de forma „tunarilor”, care se văd abia pe locul 9 pe final de sezon. Totuși, într-un derby nu ar trebui să conteze prea mult asta.

Chelsea traversează o formă fabuloasă și pornește cu prima șansă în această partidă. Pentru victoria gazdelor, Mozzart Bet oferă o cotă de 1.75.

Sparta Praga – Plzen (ora 19:00) cota 1.87

Cu Slavia Praga deja campioană în Cehia, Sparta și Plzen se luptă pentru o clasare mai bună. Sparta speră să prindă locul secund, ce-i permite să evolueze în Liga Campionilor, în vreme ce Viktoria Plzen țintește locul 5, ultimul care îi poate asigura tichetele pentru Europa League.

Gazdele trec printr-o perioadă mai bună, astfel că pleacă cu prima șansă. Pentru victoria Spartei, Mozzart Bet oferă o cotă de 1.87.

banner 970 x 250