Justiția recidivează scandalos! Pedofilul care a luat cu japca fetițe de 13 ani din școlile reșițene și le-a batjocorit, eliberat condiționat pentru a doua oară!

Daniel Ungur, pedofilul care și-a satisfăcut straniile pofte sexuale cu puștoaice pe care le-a luat cu forța din cofetărie sau le-a ademenit pe internet, s-a bucurat din nou de clemența de neimaginat a instanțelor din România. E liber, nu are nicio interdicție și, de ce nu, poate lovi din nou, mai ales după ani buni de abstinență!

Tribunalul Timiș l-a pus în libertate pe pedofilul care a șocat un oraș întreg cu grozăviile sale. „Instanța a admis contestaţia declarată împotriva sentinţei penale din 24 august pronunţată de Judecătoria Timişoara, pe care a desființat-o și rejudecând cauza a admis cererea de liberare condiţionată. Daniel Ungur e liber, este deja acasă, unde are grijă de mama sa care e bolnavă”, a declarat pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin.

ungur

Pedofilul a părăsit Penitenciarul Timişoara, din nou, înainte de a executa în întregime pedeapsa ce i-a fost aplicată de instanță. În 2012, lui Daniel Ungur i s-a aplicat pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Concret, prin violenţă şi intimidare a batjocorit o mulţime de fete cu vârste între 14 şi 16 ani, eleve în școlile din Reșița. Recidivase, deoarece în trecut a mai făcut pușcărie pentru fapte asemănătoare. Poate chiar mai grave!

În iulie 2003, Ungur a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin pentru viol, act sexual cu o minoră, lipsire de libertate şi corupţie sexuală. Pedeapsa: 9 ani de închisoare. În mod inexplicabil, Curtea de Apel Timişoara i-a redus pedeapsa la numai cinci ani. A ieşit din puşcărie după aproape trei. Atunci racolase fetițe de la Şcoala Nr.6 sau de la liceele din oraş. Sub ameninţare şi teroare psihică, au întreţinut raporturi sexuale normale, orale şi anale cu “Monstrul” de peste 150 de kilograme două fete de 14, respectiv 13 ani. O a treia victimă, de 16 ani, a fost răpită din Cofetăria “Unicat” din Reşiţa. A violat-o şi sechestrat-o timp de două zile, minora încercând să sară de la etaj.

 

CITEȘTE ȘI:

“Monstrul pedofil” a avut discernământ!

EXCLUSIV: Declaraţiile ,,monstrului pedofil” despre poliţişti şi sclavele sexuale!