Juniorii reșițeni, câștigătorii Campionatului Județean de Fotbal

Ultimele trei meciuri ale Campionatului Județean de Fotbal Caraș-Severin, la categoria juniori, generația 2011-2012, disputate pe stadionul „Moise Străinescu” din Moldova Nouă au fost definitorii în stabilirea echipelor câștigătoare ale sezonului 2018-2019.

Miercuri, 19 iunie, începând cu ora 18.00, stadionul „Moise Străinescu” Moldova Nouă a fost gazda ultimei etape din cadrul Campionatului de Fotbal Județean, la categoria juniori, în care echipele CSM Școlar U8 Reșița II, C.S. Moldova Nouă și A.S. Mundo Club Reșița au încercat să dea tot ce e mai bun pe teren, fiecare punct câștigat fiind elocvent în clasamentul final.

În urma meciurilor disputate, CSM Școlar U8 Reșița II (antrenor Roco Sandu) s-a impus cu scorul de 4-1 în fața adversarilor de la Moldova Nouă (antrenor Constantin Stamatoiu) și cu scorul de 6-1, în fața echipei A.S. Mundo Club Reșița. Nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos, echipa de la malul Dunării impunându-se cu scorul de 7-0 în fața echipei reșițene A.S. Mundo Club (antrenor Lucian Popa).

Ultima etapă a competiției de juniori U8, sezonul 2018-2019, disputată la malul Dunării a determinat clasamentul să arate în felul următor:

Locul I: C.S.M. Școlar U8 Reșița II – 30p;

Locul II: C.S. Moldova Nouă – 22p;

Locul III: C.S.M. Școlar U8 Reșița – 16p;

Locul IV: A.S. Progresul Ezeriș – 15p;

Locul V: C.S.M. Școlar U8 Reșița-n.2012 – 10p;

Locul VI: A.S. Mundo Club Reșița – 3p.

La finalul disputei de la Moldova Nouă, organizatorii au hotărât să-i premieze pe câștigătorii de pe podium cu diplome și medalii, dar să le ofere micuților și câteva premii speciale, precum:

-premiul pentru cel mai bun golgheter: Cristian Mezeniuc (C.S.M. Școlar U8 Reșița II);

– premiul pentru cel mai bun portar: Răzvan Stîrcu (C.S.M. Școlar U8 Reșița II) și Darius Adamescu (C.S. Moldova Nouă);

– premiul pentru cel mai tehnic jucător: David Gruia (C.S.M. Școlar U8 Reșița II).

În calitate de antrenor al echipei gazdă, în ultima etapă (C.S. Moldova Nouă), prof. Constantin Stamatoiu se declară extrem de mulțumit pentru faptul că micuții pe care i-a antrenat se pot numi vicecampioni în sezonul 2018-2019 al Campionatului de Fotbal Județean. Totodată, acesta mărturisește că, fără sprijinul primit din partea edilului Adrian Torma, nimic din toate acestea nu s-ar fi putut înfăptui. Antrenorul speră ca: „anul viitor, echipa noastră să aibă un parcurs mai bun decât anul acesta. Le mulțumesc atât micuților, cât și părinților lor pentru sacrificiul și implicarea de care au dat dovadă pe tot parcursul competiției”.