Jumătate din ei stau în pixul lui Dragnea! E mirajul puterii, mai pică niște firimituri!

Până când rezistă Liviu Dragnea în fruntea PSD și de ce n-a reușit demersul „puciștilor”?! De ce îi mănâncă toți pesediștii din palmă?! Deputatul Ion Mocioalcă, fostul lider PSD Caraș-Severin, dă cărțile pe față!


Constrâns să plece din PSD după mai bine de două decenii, Mocioalcă i s-a alăturat lui Victor Ponta, actualul lider al opoziției, lucru confirmat și de cele mai recente sondaje de opinie. Parlamentarul cărășean este convins că Liviu Dragnea îi va elimina unul câte unul pe toți cei care îndrăznesc să i se împotrivească și, totodată, că va supraviețui oricărei alte posibile încercări din interior de a fi debarcat. „Victor Ponta face în momentul de față cât toată opoziția la un loc. Restul nu prea există! El, cu laptopul și cu Facebook-ul, face cam cât toată opoziția la un loc. Eu întodeauna am fost un luptător, de aceea m-am dus într-un partid care are un lider. Vă spun, cu părere de rău, cei 24 care am semnat acel document înaintat președintelui Liviu Dragnea și conducerii PSD (n.r. – moțiunea anti-Dragnea), dacă am fi avut un lider de talia lui Victor Ponta, am fi reușit. Noi acolo nu am avut un lider”, a declarat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Actualul secretar general al PRO România a explicat și de ce Liviu Dragnea nu poate fi debarcat printr-o acțiune de genul celei care l-a avut printre inițiatori și pe Ion Mocioalcă. Șeful PSD are control deplin în partid și prea puțini sunt dispuși să-și riște funcțiile. „Jumătate din președinții de organizații sunt interimari și stau în pixul lui Liviu Dragnea. Unii sunt pe la primul, al doilea mandat, nici nu știu bine care-i treaba prin politică și oamenii se tem. Plus că e mirajul puterii de a sta acolo, să mai prinzi un oscior, de a sta la putere că mai pică niște firimituri de pe masă și tu ești foarte atent și le aduni de pe jos. Eu pentru astfel de lucruri nu puteam să mai rămân în PSD. Liviu Dragnea va rămane președintele PSD, cu probleme sau fără probleme, până cel puțin în 2024! Asta este părerea mea”, a mai afirmat Mocioalcă.