Județul Timiș are o nouă hartă! Harta deșeurilor abandonate!

harta deseuri

Consiliul Județean Timiș se pregătește de curățenia de toamnă, astfel că vrea să realizeze o hartă a deșeurilor abandonate pe marginea drumurilor. În aceste condiții, timișenii sunt rugați să semnaleze unde este nevoie de intervenții.

Inițiativă inedită a Consiliului Județean Timiș. Instituția anunță că vrea să realizeze o hartă a deșeurilor abandonate, având în vedere că se pregătește de curățenia de toamnă în județ.

CJ Timiș va curăța acostamentele drumurilor județene, parcările și zonele din proximitatea carosabilului care aparțin de județ, iar pentru o bună organizare pe teren, facem apel la timișeni să ne semnaleze într-un comentariu la această postare unde este nevoie să intervenim. CJ Timiș gestionează peste 1200 km de drumuri, astfel că, implicarea cetățenilor, asociațiilor de mediu sau a altor instituții ar fi cu adevărat apreciată. Ne vom adresa și primăriilor din județ deoarece curățenia începe și poate fi întreținută doar cu ajutorul și asumarea lor”, a informat CJ Timiș.

Timișenii care doresc să contribuie la realizarea hărții deșeurilor abandonate pot până joi, 30 septembrie, să lase comentarii pe pagina de Facebook a CJ Timiș, în care să semnaleze locuri în care sunt gunoaie pe marginea drumului, dar și să anunțe dacă doresc să se implice ca voluntari.